Forumoverzicht All about MTB Beginnershoek Even voorstellen + enkele vragen

Even voorstellen + enkele vragen

Niet dat we de beginners in een aparte categorie willen indelen, iedereen is immers welkom op het forum. Wel gaan we in dit onderdeel proberen om veel voorkomende vragen te bundelen.

Moderators: Reflex, Angelo., Test team


Bericht zo 19 apr 2015 16:47
JEDW Mountainbiker

Berichten: 1
Hey iedereen,

Ik ben 24 en kom uit antwerpen. Na een jaar niets van sport gedaan te hebben word het tijd dat ik weer wat aan beweging ga doen en ben ik op zoek naar een hobby. Hiervoor heb ik 6 jaar aan powertraining/bodybuilding gedaan maar na een gesprongen appendix en enkele weken in het ziekenhuis te liggen en een lange tijd op een aangepast dieet te leven was ik al mijn zuurverdiende kilo's spieren en kracht verloren. Nadien heb ik niet meer de moed gehad om er terug aan te beginnen en nu ben ik op zoek naar iets totaal anders. Een hobby die ik buiten kan beoefenen, waar zowel techniek als kracht voor nodig is. Ik werk in shiften dus moet het iets zijn dat ik eventueel in mijn eentje kan doen en niet afhankelijk ben van een vast uurrooster. Mede door deze redenen spreekt MTB mij erg aan maar het is zo dat ik dit nog nooit gedaan heb. Hierdoor wil ik in het begin eerst een paar keer gaan MTB'en met een gehuurde fiets. dus is mijn vraag of jullie enkele adresjes weten waar je een fiets kan huren en eveneens kan gaan MTB'en. In de buurt van antwerpen maar elders is ook goed!

Alvast bedankt!

tipi Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 326
Mijn bike: Scott Scale 40, Climb two nine

Ik zou vragen om een bike te huren bij een lokale fietsenboer waar je eventueel later een bike kqn aanschaffen

xdevil Mountainbiker

Berichten: 104
Mijn bike: Cannondale f29 carbon 3
ik weet niet van waar je exact bent maar hier kan je MTB huren en je zit daar dan ok direct op 1 van de mooiste/bestse MTB routes in de kempen.
http://www.fietsenvandewater.be/

Qressor Mountainbiker

Berichten: 76
Als u niet dit leest, weet ik het niet lezen.
บาคาร่า มือถือ


Keer terug naar Beginnershoek

cron