Forumoverzicht Partnerships - Evenementen Flowtrack Bike Flowtrack Bike --> Wat?

Flowtrack Bike --> Wat?

Flowtrack Bike staat met haar Shortbikeweekends voor korte, goed georganiseerde bikevakanties met gemiddeld drie fietsdagen. Voor alle vragen i.v.m. de bestemmingen voor 2014 kan je hier terecht.

Moderators: Angelo., Test team


Bericht di 14 dec 2010 13:52
Splenter Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 618
Mijn bike: rocky mountain etsx-70

Wat is FlowtrackBike?

FlowtrackBike.be (oorspronkelijk ShortBike) organiseert al meerdere jaren mountainbike weekends naar naar topbestemmingen in Europa. Alles is voor jou geregeld: het verblijf in half pension, uitgebreide lunch onderweg, begeleide tochten in verschillende niveaugroepen, bevoorrading en ondersteuning.

Alle bestemmingen zijn parels op het vlak van mountainbikemogelijkheden. Alle tochten worden door FlowtrackBike zelf in elkaar gestoken en halen het mooiste uit elke streek.

Elke bestemming is toegankelijk voor elke biker of bikester: van beginner tot fel gevorderd. Doordat altijd in verschillende niveaugroepen wordt gereden, kan elke biker/bikester aansluiten bij een groep van zijn/haar niveau. De verschillende niveaugroepen verschillen qua afstand, aantal hoogtemeters en vooral het tempo waaraan gereden wordt.

Net als de voorbije jaren is ook de buitenlandse trip van mountainbike.be terug in samenwerking met FlowtrackBike.beAlle info over elke reis vind je op http://www.flowtrackbike.be

Vragen? Stel ze op dit forum, je krijgt snel een antwoord!

Keer terug naar Flowtrack Bike

cron